ioan-bircea-omul-tomograf

Ioan Bircea
“Omul tomograf”

Despre Ioan Bircea se vorbeste ca “vede prin oameni”, la fel cum o face un tomograf. Pana in urma cu 13 ani era un om normal din Deva. Viata i s-a schimbat intr-o noapte de octombrie, cand a avut un vis ciudat cu sapte ingeri care i-au transmis ca menirea lui este sa vindece oamenii. Barbatul si-a descoperit apoi capacitatile bioenergetice.

Ioan Bircea, aflat in Baia Mare, a spus ca a inceput sa invete despre corpul uman, a facut pregatiri la Bucuresti, iar in mai 1995 i s-a deschis “ochiul trei” si a vazut aura, avand clarviziune corporala. El a spus ca ii incarca pe oameni cu energie, pana in prezent salvand, potrivit spuselor sale, peste 21.000 de persoane. Barbatul a lucrat o vreme la o clinica din Germania, dar acum lumea de pretutideni a ajuns sa vina la el pentru tratament.

read more

Afectiuni

Un pacient bolnav de cancer in faza avansata unde rabdare aproape ca nu mai exista, sufletul este istovit in lupta cu boala ani in sir, medicina alopata care nu mai face fata multitudini de boli. In ceasul al 12-lea Bunul Dumnezeu ti-a deschis calea spre un bioenergoterapeut. Trebuie sa ai rabdare ca tratamentul si sfaturile date de el sa isi faca efectul, iar credinta ca vei fi vindecat sa fie pe primul plan.

Boli care pot fi tratate, daca cel in cauza respecta numarul de sedinte necesare, urmate si de dieta alimentare daca este cazul.
O tratare a cancerelor in special unicat in tara: cancere genitale (uterine), la sani, la cap, pulmonare, accidente vasculare. 311 cancere confirmate (vieti omenesti salvate), 7 ciroze hepatice cu virus C, 12 ciroze simple, 2 ciroze cu ascita, 4 leucemii … Numai dupa o alimentatie 100% cruditati, totul fara foc.

Read More
afectiuni-ioan-bircea
about03-3

Cure sanatoase
de slabire

Cum sa ne alimentam sanatos si sa mentinem aspectul fizic placut (nedeformat):

Trebuie sa respectam cele 3 mese zilnice.

  • o masa zilnica sa fie de fructe sau zarzavaturi, cruditati (antioxidanti).
  • nici o masa sa nu fie pe saturate, caci stomacul se mareste si atunci va cere mult mai multa hrana.
  • masa de seara sa fie usoara si nu mai putin de doua ore inainte de culcare (de obicei hrana rece).
  • pentru a nu pune pe noi trebuie sa facem dimineata si seara gimnastica de inviorare, respectiv de relaxare.
read more
certif1-624x505
what we do

Terapeutul hunedorean spune că a vindecat mii de oameni cu ajutorul tehnicilor prin care îşi poate folosi energia vitală. Peste 20.000 de oameni cu diferite afecţiuni au intrat „pe mâinile lui” în ultimii 15 ani.Terapeutul îşi aminteşte că a primit darul vindecării printr-un miracol.


Ioan Bircea, deveanul care între timp şi-a câştigat faima de vindecător, spune că în majoritatea cazurilor tratamentele cu bioenergie la care şi-a supus pacienţii le-au readus sănătatea pierdută.


read more

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

Doriti sa programam o intalnire pentru a discuta in detaliu?

0745 529 058 , 0723 014 412
contact@ioanbircea.ro, ioanbirceabioterapeutul@gmail.com
Deva, Jd.Hunedoara